Aanmelding

Aanmelding kan telefonisch of per mail. Per e-mail via praktijkevenaar@gmail.com. Een korte mail met de vraag om in zorg te willen komen en een telefoonnummer volstaat. Let op dat u geen privacygevoelige info over de onbeveiligde e-mail verstuurt! Ik bel u zo spoedig mogelijk terug. In dit eerste (korte) telefoongesprek kunt u algemene vragen stellen, wordt gevraagd of er al een huisartsverwijsbrief is en wordt een intakegesprek gepland. In het intakegesprek gaan we inhoudelijk in op uw hulpvraag. Wilt u in aanmerking komen voor vergoeding van de zorgverzekering? Dan is het belangrijk dat u uw verwijsbrief van de huisarts meeneemt naar dit eerste gesprek.

NB: Denkt u bij het eerste gesprek aan ook uw verzekeringspasje en een ID-bewijs mee te nemen?

Wachttijd

In de praktijk wordt niet gewerkt met een wachtlijst.

Indien u mailt of belt voor een afspraak op een moment dat er plek is,  krijgt u direct een uitnodiging voor een intakegesprek. De behandeling begint in principe direct aansluitend.

Als u contact opneemt op een moment dat er geen plek is, zal ik desgewenst meedenken welke collega’s met vergelijkbare kwalificaties u in behandeling kunnen nemen

Hieronder de letterlijke tekst welke verplicht dient te worden getoond conform de richtlijn van de NZA:
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Privacy policy